Vad ska du köpa på bokrean 2016?

Nu är det dags för bokrea!  Gör ni några fynd i år? Själv har jag klickat hem följande böcker:

SpöktågetJulias djur: Gråt inte, Lilla Räv!Viktiga kartor

Oj, var det inte fler? Det blev några icke-rea också…

Viktiga kartor  är recenserad av Sara på Barnboksprat.

Här kommer några fler böcker från årets bokrea som finns recenserade på Barnboksprat (indelning enligt Adlibris). Bilderna visar några som just jag gärna tipsar om lite extra.

0-3 år

3-6 år

6-9 år

9-12 år

12-15 år

Unga vuxna

Åh, så många bra böcker!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *