Det är inte lätt att vara älskad

Att vara popup-bok och älskad av en ettåring är inte alltid så lätt. Så här kan det sluta:

Rundis har lossnat

Rundis har lossnat från Rundis och Randis leker hela dagen, som är mycket populär just nu. Sedan bilden togs har ännu fler saker lossnat från det sista uppslaget… det var kanske inte helt genomtänkt att lämna boken på golvet…

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

1 reaktion till “Det är inte lätt att vara älskad”

  1. Haha, här är det salladsbladet i Rundis och Randis vill leka som Wilma dragit loss. Men Rundis i leker hela dagen är på god väg också faktiskt. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *