Det är inte lätt att vara älskad

Att vara popup-bok och älskad av en ettåring är inte alltid så lätt. Så här kan det sluta:

Rundis har lossnat

Rundis har lossnat från Rundis och Randis leker hela dagen, som är mycket populär just nu. Sedan bilden togs har ännu fler saker lossnat från det sista uppslaget… det var kanske inte helt genomtänkt att lämna boken på golvet…

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

En kommentar till “Det är inte lätt att vara älskad”

  1. Haha, här är det salladsbladet i Rundis och Randis vill leka som Wilma dragit loss. Men Rundis i leker hela dagen är på god väg också faktiskt. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *