Bokreatips 2015

Här kommer ett gäng bokreatips från mig. Under bilderna finns länkar till mina recensioner av böckerna här på Barnboksprat. Just de här böckerna sökte jag upp hos Bokus.

bokrea15

Kan man dricka det?

Berättelser om Pelle Svanslös

En himla historia

Rymdresan (har jag inte recenserat insåg jag efter bildmontaget, däremot uppföljaren Sifferplaneten som också finns på rean)

Jag väntar under mossan

Jag, En

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och i juli 2019 kom jag tillbaka som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *