Helena Ferrys bokreatips

Den 25:e februari börjar årets bokrea!

Här är några böcker som jag recenserat och rekommenderar, som finns på Adlibris bokrea:

Amor anfaller av Mårten Melin: Adlibris

Ryska kyssen och den fasansfulla brännaren av Frida Nilsson: Adlibris

Min kanin Sockan av Benjamin Chaud: Adlibris

Tidningsmysteriet av Martin Widmark: Adlibris

Hungerspelen av Suzanne Collins: Adlibris

Välkommen hem av Johanna Lindbäck: Adlibris

Nöff nöff Benny av Barbro Lindgren: Adlibris

Leni blir en bebis av Emma Adbåge: Adlibris

Knacka på av Anna-Clara Tidholm: Adlibris

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *