Spöket Laban på två vis

Sandberg, I - Spöksånger med Laban och Labolina - 72258617
Som jag skrivit förut, letar jag bra barnmusik. Jag kan inte säga att jag letar febrilt, eftersom det inte finns så mycket tid, men jag letar. Nu har jag dock hittat en storfavorit i ”Spöksånger med Laban och Labolina”. Första gången jag spelade den här skivan för Wilma (9 månader gammal, fyller 10 månader den 21 mars) började hon studsa. Nu går den varm här hemma, vi spelar den flera gånger om dagen och varje gång strålar Wilma med sitt sötaste leende. Hon älskar den!
Det är mysig musik, roliga texter och skön stämning. Mellanpratet, av Olle Sarri, är toppen och passar superbra. Det är ganska korta pratsekvenser, vilket jag gillar. Olle Sarris röst är helmysig och passar tipptopp till den här skivan och han pratar tydligt utan att det blir ett dugg löjligt. Snarare suveränt, Sarri!

Har även en bok med Laban, Spökpappan i simskolan. Det nämns på skivan att spökpappan fick dela ut priserna på simskolan så det är lite roligt att läsa boken om den händelsen också. Spökbarnen och Lillprins Bus har gått ut simskolan och det är dags för avslutning, men ingen kan dela ut priserna så Spökpappan får ta sig an uppdraget. Spökpappan är rädd för vatten så det blir lite knepigt. Men roligt. Supersöt bok!

Spöksånger med Laban och Labolina
Texter av Inger och Lasse Sandberg med flera.
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 978-91-7225-861-7
Köp: Jämför priser

Spökpappan i simskolan
Av: Inger och Lasse Sandberg
Förlag: Rabén & Sjögren
Antal sidor: 37
ISBN: 978-91-29-66727-1
Köp: Jämför priser

Författare: Malin Skals

Jag heter Malin Skals och har alltid älskat böcker. Särskilt barnböcker har alltid legat mig varmt om hjärtat! Jag har två barn (Wilma, född 2009 och Anton, född 2013). Jag är utbildad bildlärare och studerade på Konstfack och är även mycket intresserad av illustration. Drömjobbet är barnboksillustratör. En annan av mina största drömmar är att en dag få ge ut en barnbok jag skrivit och illustrerat själv. Det är jag som ritar illustrationerna till Barnboksprat (vid olika teman etc.) och jag har även gjort headern. Följ mig gärna på instagram; wilmapalmen eller se min facebooksida; facebook.com/skalsart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *