Dagens bokhylla: Visa den vackra sidan!

På sistone har jag beundrat en del fina bokhyllor på nätet och jag tänkte att jag skulle dela med mig litegrann. Inredningsdesignern Elizabeth Sullivan har inrett ett Not Too Sweet Nursery och det jag fastnade för var givetvis den enkla men ändå så speciella bokförvaringen. Alla vackra framsidor visas!

Det är en liknande idé som vår egen Emma Lindström delade med sig av tidigare.

En sån här lösning kan vara riktigt smart om man till exempel har ett väldigt smalt rum eller vill utnyttja väggen bakom en dörr eller i en korridor. Eller om man bara vill visa den vackra sidan av sina böcker!

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

3 reaktioner till “Dagens bokhylla: Visa den vackra sidan!”

  1. Åh, vad fint att ha det så där över en hel vägg! Har bara sett kortare tavellister/bokvisare tidigare.

  2. Så vackert och inbjudande det ser ut. Jag önskar också att jag kunde krypa upp i den fåtöljen och läsa sagor! Underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *