Dagens bokhylla: Visa den vackra sidan!

På sistone har jag beundrat en del fina bokhyllor på nätet och jag tänkte att jag skulle dela med mig litegrann. Inredningsdesignern Elizabeth Sullivan har inrett ett Not Too Sweet Nursery och det jag fastnade för var givetvis den enkla men ändå så speciella bokförvaringen. Alla vackra framsidor visas!

Det är en liknande idé som vår egen Emma Lindström delade med sig av tidigare.

En sån här lösning kan vara riktigt smart om man till exempel har ett väldigt smalt rum eller vill utnyttja väggen bakom en dörr eller i en korridor. Eller om man bara vill visa den vackra sidan av sina böcker!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

3 reaktioner till “Dagens bokhylla: Visa den vackra sidan!”

  1. Åh, vad fint att ha det så där över en hel vägg! Har bara sett kortare tavellister/bokvisare tidigare.

  2. Så vackert och inbjudande det ser ut. Jag önskar också att jag kunde krypa upp i den fåtöljen och läsa sagor! Underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *