Dojo har en webbplats

Igår skrev jag om böckerna om Dojo. Nu kan jag tipsa om att Dojo har en egen webbplats. Där kan man bland annat virka Dojo (!) och skriva ut färgläggningsbilder av Dojo och hans vänner. Synd att jag inte kan virka, men Ava ska få färglägga bilderna i alla fall.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *