Malins bokreatips

Inför 2014 års bokrea visar jag här min bästa läsning, recenserat och klart:

Flyktenge-jarnet-ina
Resanensam mullvad på en scen

Flykten av Petrus Dahlin: Bokus

Ge järnet, Ina av Tore Renberg: Bokus

Resan till världens farligaste land av Malte Persson: Bokus

Ensam mullvad på en scen av Ulf Nilsson: Bokus

Författare: Malin Alvasdotter

Mitt namn är Malin och jag har 6 barn födda mellan 1998-2015 och jag tycker att deras bokintresse ger mig en bra inblick i olika sorters böcker för olika åldrar. Jag är utbildad inom Biblioteks- och informationsvetenskap och skriver själv på olika bokprojekt, så där som säkert många skrivande drömmande själar gör. I mitt skrivande för barn är det poetiska i livet och i naturen min drivkraft. Mitt intresse för miljö är mycket stort och tidigare drev jag bloggen MalvaLin, som också är mitt miljövänliga företags namn. Jag tilltalas oerhört av vackra eller spännande illustrationer. Det kan avgöra om jag tar en bok i min hand och sådan var jag även som barn, på gott och ont. Men det är ju så att bilder kan vara fantastiska ihop med en text och jag uppskattar även när böcker för äldre barn har illustrationer.

En kommentar till “Malins bokreatips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *