Dansfeber smittar

Dansfeber smittarGillade du Dansfeber? Nu finns fortsättningen! Den här gången ska de danssugna vännerna sätta upp en alldeles egen musikal. Vägen dit kantas förstås av både motgångar och framgångar.

Precis som i första boken bjuder Anna Hansson på lättsmält och humoristisk läsning om driftiga ungdomar som brinner för ett intresse.


Dansfeber smittar
Författare: Anna Hansson
Förlag: Idus förlag (mars 2013)
ISBN: 978-91-87001-60-4
Antal sidor: 128
Köp: t.ex. hos Bokus eller Adlibris

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

En kommentar till “Dansfeber smittar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *