Vinnare i Bokjuryn!

I Bokjuryn har barn och ungdomar upp till 19 år haft möjligheten att rösta på högst fem böcker utgivna i Sverige under 2012. Den här gången var det 33 000 personer som röstade! Idag presenterades vinnarna i de sex kategorierna, och vinnarna blev…

Bilderbok: Bockarna Bruse på badhuset

Kapitelböcker 6-9 år: Födelsedagsmysteriet – Barnboksprats recension av boken hittar du här.

Kapitelböcker 9-12 år: Skuggan i väggen – Barnboksprats recension av boken hittar du här.

Ungdomsböcker: Eld – Barnboksprats recension av boken hittar du här.

Serier: Mulleboken

Fakta: Titanic: katastrofen

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och i juli 2019 kom jag tillbaka som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *