Vinnare i Bokjuryn!

Bokjuryn

I Bokjuryn har barn och ungdomar upp till 19 år haft möjligheten att rösta på högst fem böcker utgivna i Sverige under 2012. Den här gången var det 33 000 personer som röstade! Idag presenterades vinnarna i de sex kategorierna, och vinnarna blev…

Bilderbok: Bockarna Bruse på badhuset

Kapitelböcker 6-9 år: Födelsedagsmysteriet – Barnboksprats recension av boken hittar du här.

Kapitelböcker 9-12 år: Skuggan i väggen – Barnboksprats recension av boken hittar du här.

Ungdomsböcker: Eld – Barnboksprats recension av boken hittar du här.

Serier: Mulleboken

Fakta: Titanic: katastrofen

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *