Glad lucia!

Glad lucia! (illustration av Malin Skals)

Vi på Barnboksprat önskar alla våra läsare en glad lucia!
Vill ni läsa en riktig fin luciaberättelse? Klicka då på bilden
nedan för att komma till vår recension av Kalle som lucia
som publicerades för precis ett år sedan.

Kalle som lucia

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och i juli 2019 kom jag tillbaka som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

En kommentar till “Glad lucia!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *