Glad lucia!

Glad lucia! (illustration av Malin Skals)

Vi på Barnboksprat önskar alla våra läsare en glad lucia!
Vill ni läsa en riktig fin luciaberättelse? Klicka då på bilden
nedan för att komma till vår recension av Kalle som lucia
som publicerades för precis ett år sedan.

Kalle som lucia

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

En kommentar till “Glad lucia!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *