Vill du ge en annorlunda bokklapp i år?

Bild lånad från Unicef. Fotograf: Pelle Bergström

Vill du ge något annorlunda i julklapp i år? Vill du att barn som har det svårt runtom i världen ska få möjlighet att läsa eller lyssna på en saga?

Så här skriver Unicef i sin gåvoshop på nätet:

Sagoböcker och andra barnböcker kan vara en magisk del av barndomen. De föder fantasin och hjälper barn att utvecklas och ger dem viktiga instrument för att möta världen. UNICEFs sagoböcker främjar barns tillväxt och utveckling. Böckerna används också i terapeutiskt syfte för att hjälpa barn att komma över trauman vid krig och katastrofer.

Vi på Barnboksprat tycker att det är en fin gåva att ge bort. För bara 99 kr skänker du fyra stycken böcker och får ett gåvobevis som du kan behålla själv eller ge bort i julklapp till någon.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *