Vill du ge en annorlunda bokklapp i år?

Vill du ge något annorlunda i julklapp i år? Vill du att barn som har det svårt runtom i världen ska få möjlighet att läsa eller lyssna på en saga?

Så här skriver Unicef i sin gåvoshop på nätet:

Sagoböcker och andra barnböcker kan vara en magisk del av barndomen. De föder fantasin och hjälper barn att utvecklas och ger dem viktiga instrument för att möta världen. UNICEFs sagoböcker främjar barns tillväxt och utveckling. Böckerna används också i terapeutiskt syfte för att hjälpa barn att komma över trauman vid krig och katastrofer.

Vi på Barnboksprat tycker att det är en fin gåva att ge bort. För bara 99 kr skänker du fyra stycken böcker och får ett gåvobevis som du kan behålla själv eller ge bort i julklapp till någon.

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och i juli 2019 kom jag tillbaka som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *