Dagens bokhylla: byråbokhylla

Tänk dig att du har en ganska ful och tråkig byrå som ändå behövs till förvaring i ditt barns rum. Den kan säkert snyggas till med lite ny färg, men varför inte gå ett steg längre? Jag snubblade över bloggen On the Banks of Squaw Creek (är det inte ett vackert ortnamn förresten; Squaw Creek?) och där fick jag syn på en byrå som har fått en uppgift utöver att förvara kläder – den fungerar även som bokhylla! Själva hyllorna är kryddhyllor från Ikea; tänk vad folk är påhittiga när det gäller att hitta nya användningsområden för saker och ting. Läs mer om skapandet av byråbokhyllan här.

    

(bilderna är publicerade med tillstånd från bloggägaren till On the Banks of Squaw Creek, Katie, som förresten berättade i sitt mail till mig att hon har svenska rötter på sin pappas sida)

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och i juli 2019 kom jag tillbaka som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

2 reaktioner till “Dagens bokhylla: byråbokhylla”

  1. Supersnyggt och smart! Undrar just om jag kan få in lite såna hyllor nånstans i Avas rum, hon behöver helt klart mer plats för böcker.

  2. De är superbra att ha böcker i! Vi har tre stycken på väggen i Felix rum :-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *