Dagens bokhylla: byråbokhylla

Tänk dig att du har en ganska ful och tråkig byrå som ändå behövs till förvaring i ditt barns rum. Den kan säkert snyggas till med lite ny färg, men varför inte gå ett steg längre? Jag snubblade över bloggen On the Banks of Squaw Creek (är det inte ett vackert ortnamn förresten; Squaw Creek?) och där fick jag syn på en byrå som har fått en uppgift utöver att förvara kläder – den fungerar även som bokhylla! Själva hyllorna är kryddhyllor från Ikea; tänk vad folk är påhittiga när det gäller att hitta nya användningsområden för saker och ting. Läs mer om skapandet av byråbokhyllan här.

    

(bilderna är publicerade med tillstånd från bloggägaren till On the Banks of Squaw Creek, Katie, som förresten berättade i sitt mail till mig att hon har svenska rötter på sin pappas sida)

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

2 reaktioner till “Dagens bokhylla: byråbokhylla”

  1. Supersnyggt och smart! Undrar just om jag kan få in lite såna hyllor nånstans i Avas rum, hon behöver helt klart mer plats för böcker.

  2. De är superbra att ha böcker i! Vi har tre stycken på väggen i Felix rum :-D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *