Vandringsböcker hos Ica Lansen

För ett tag sedan skrev jag om barnböcker på Bookcrossing och nu har jag varit och lämnat en stor hög på Ica Lansen (Ringvägen 120 på Söder i Stockholm, T-bana: Skanstull), som är Stockholms enda OBCZ – Official Bookcrossing Zone.


Bland annat dessa böcker har jag lämnat på Ica Lansen – och du kan hämta dem!

På Ica Lansens bookcrossingsida ser ni vilka böcker som finns där just nu (förutsatt att de som tar dem går in och uppdaterar infon, förstås…). Jag har lämnat alla som står som Released by helfena (vuxenböcker) eller barnboksprat (barn- och ungdomsböcker).

Du som har möjlighet att ta dig dit: gör det! Kanske hittar du något du vill läsa, för att sedan låta vandra vidare. Och skriv gärna i bokens bookcrossing-logg (det går att vara anonym, man måste inte registrera sig).

Se även Bokbytarhyllan på Ica Lansen på Facebook.

PS: Bokhyllan finns precis vid kassorna.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *