Barnböcker på Bookcrossing

Ni känner väl till konceptet med vandringsböcker och sajten Bookcrossing som gör det möjligt att registrera vandringsböcker för att sedan följa deras väg (förutsatt att de som hittar boken kikar in och skriver någonting)?

Jag har hittat många bra böcker via Bookcrossing och jag tycker också att det är ett trevligt sätt att gallra i bokhyllan på. Hittills har jag inte sett några barnböcker som bookcrossingböcker, utan på sin höjd ungdomsböcker. Det är dags att ändra på det, tycker jag. Och jag börjar naturligtvis med att föregå med gott exempel. Barnboksprat har numera ett Bookcrossing-konto och en drös böcker är på väg ut. Dessa har jag registrerat:

Nu ska jag bara klura ut vad jag ska göra av dem. Förslag?

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

3 reaktioner till “Barnböcker på Bookcrossing”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *