Vandringsböcker hos Ica Lansen

För ett tag sedan skrev jag om barnböcker på Bookcrossing och nu har jag varit och lämnat en stor hög på Ica Lansen (Ringvägen 120 på Söder i Stockholm, T-bana: Skanstull), som är Stockholms enda OBCZ – Official Bookcrossing Zone.


Bland annat dessa böcker har jag lämnat på Ica Lansen – och du kan hämta dem!

På Ica Lansens bookcrossingsida ser ni vilka böcker som finns där just nu (förutsatt att de som tar dem går in och uppdaterar infon, förstås…). Jag har lämnat alla som står som Released by helfena (vuxenböcker) eller barnboksprat (barn- och ungdomsböcker).

Du som har möjlighet att ta dig dit: gör det! Kanske hittar du något du vill läsa, för att sedan låta vandra vidare. Och skriv gärna i bokens bookcrossing-logg (det går att vara anonym, man måste inte registrera sig).

Se även Bokbytarhyllan på Ica Lansen på Facebook.

PS: Bokhyllan finns precis vid kassorna.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *