Vinn Wilda Wilma pruttar!

Nu kan du vinna boken Wilda Wilma pruttar som recenserades här för ett par veckor sedan. För att tävla lämnar du en kommentar här nedan och svarar på frågan: vilken typ av bok/böcker skulle du vilja ha fler recensioner av här på Barnboksprat? Kom ihåg att lämna din mailadress så vi kan kontakta dig om du vinner. Tävlingen pågår till söndag den 30/1 kl. 20.00.

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och i juli 2019 kom jag tillbaka som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

12 reaktioner till “Vinn Wilda Wilma pruttar!”

 1. Japp jag bor i lilla Västerås :)

  Jag vill vara med i tävlingen :) Det skulle vara kul med mer fantasiböcker för barn tycker jag.

  kram!

 2. Vi vill läsa fler recensioner om djur- och naturböcker för barn, som tar upp faktafrågor på ett lätt och roligt sätt i text och bild.

 3. Jag vill gärna vinna Wilda Wilma pruttar. Jag gillar alla boktips för barn speciellt för barn runt 8 år. Vi lånar alla som finns på biblioteket. Mest tycker Linnea om böcker om djur (till exempel Herr Muffin) om djur som är som människor ( till exempel Titti tvärtom och Castor) och faktaböcker om till exempel rymden eller människokroppen,

 4. Just nu är vi inne i hur saker och ting funkar , så det vill vi gärna att ni har koll på !

 5. Vill gärna vara med i utlottningen av Wilda Wilma pruttar.
  Jag vill gärna ha fler recensioner om böcker som handlar om olikheter och utanförskap.
  Och om troll, som blivit ett populärt tema här hemma sedan vi hittat ett gulligt trätroll.

 6. Hej!
  Självklart skulle jag vilja vinna Wilda Wilma till mig o min dotter. Jag skulle vilja ha recensioner på relativt lättlästa böcker (9-11 år) – gärna spännande, lite deckaraktiga. Min Vilma älskar Nelly Rapp böckerna – skulle vara kul att hitta några åt det hållet.

  Hälsningar Susanne o vilma

 7. Hej!

  Jag vill gärna vinna boken!

  Jag har tre barn och bor utomlands, sa jag läser mängder med böcker för dem för att de ska bygga upp och utveckla sin svenska. Jag letar ofta böcker som bidrar med ett sprak som jag inte förmedlar till mina barn. Slang och ett modernt sprak är ju ocksa som en viktig del att första när vi reser till Sverige och träffar jämnariga barn.
  Jag skulle även gärna fa recenssioner pa böcker som passar precis i övergangsfasen till böcker utan bilder.

  Vänligen,
  Camilla Orreving Toniolo

 8. Olika är ett fantastiskt bra bokförlag!! Jag gillar verkligen att ni har genuskoll och tar in böcker som är utanför hetronormerna. Jag vill ha mer av allt. Men en bok om kärlek vore extra fint.

 9. Vilken trevlig blogg! Jag har nyligen hittat hit :)

  Jag skulle gärna vilja se fler tips om enkla kapitelböcker. Jag har en femåring som älskar Astrid Lindgrens kapitelböcker. Skulle gärna vilja få tips på andra böcker där handlingen passar för ett så litet barn. Många kapitelböcker blir snabbt för läskiga för en femåring.

 10. Nu har jag med hjälp av random.org valt ut en vinnare, så jag säger grattis till ELIN!!! Jag försöker kontakta dig via din blogg så att jag får din adress för att skicka boken. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *