Facebooktävling: vinn Rut & Knut jobbar

För att fira att det är nytt år och att jag har fått börja skriva här på Barnboksprat har jag dragit igång en tävling, denna gång på vår Facebooksida. Välkommen dit och tävla!


Kanske gillar du också:

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

2 reaktioner till “Facebooktävling: vinn Rut & Knut jobbar”

  1. Sahra, för att ha chansen att vinna måste du gå till vår Facebooksida och tävla ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *