Facebooktävling: vinn Rut & Knut jobbar

För att fira att det är nytt år och att jag har fått börja skriva här på Barnboksprat har jag dragit igång en tävling, denna gång på vår Facebooksida. Välkommen dit och tävla!


Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och i juli 2019 kom jag tillbaka som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

2 reaktioner till “Facebooktävling: vinn Rut & Knut jobbar”

  1. Ja tack.
    Mina barn å jag vill gärna ha en ny God natt bok

  2. Sahra, för att ha chansen att vinna måste du gå till vår Facebooksida och tävla ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *