Lenka till en liten bokhylla

Nu har Ava dragit vinnaren i tävlingen om Lenka och så här stod det på lappen:

Grattis Eva på Den lilla bokhyllan!

Uppdatering: Eva har redan skaffat boken på annat sätt och bad mig dra en ny vinnare. Trumvirvel… tadaa!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Lenka till en liten bokhylla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *