Tävling: vinn vackra Lenka!

Om du vill vinna en riktigt vacker bok med finurligt kreativa illustrationer så ska du vara med och tävla om Lenka!

Gör så här för att tävla:

 • Skriv om tävlingen och länka hit. Det kan vara på din blogg, i ditt favoritforum, på Facebook, på Twitter eller var som helst där folk kan läsa det. Låna bilden ovan om du vill!
 • Lämna en kommentar till detta inlägg. Se till att få med din e-postadress så vi kan kontakta dig om du vinner. Skriv också varifrån du länkat och skicka med adressen så vi kan se, ifall det är möjligt.

Tävlingen är öppen till och med fredagen 17 december, sedan dras vinnaren med hjälp av lottning.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

11 reaktioner till “Tävling: vinn vackra Lenka!”

 1. Hej!
  Jag älskar barnböcker och vill gärna vinna denna härligt illustrerade bok.
  Jag har länkat till facebook.

 2. Jag har också länkat :-)
  Den här boken ser helt underbar ut!
  Skulle så gärna vilja vinna den! <3

 3. Så fin! Finns nu på min fb så att alla mina vänner kan se. Kanse någon av dem fattar vinkeln och jag får den som julklapp :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *