Tävling: vinn vackra Lenka!

Om du vill vinna en riktigt vacker bok med finurligt kreativa illustrationer så ska du vara med och tävla om Lenka!

Gör så här för att tävla:

 • Skriv om tävlingen och länka hit. Det kan vara på din blogg, i ditt favoritforum, på Facebook, på Twitter eller var som helst där folk kan läsa det. Låna bilden ovan om du vill!
 • Lämna en kommentar till detta inlägg. Se till att få med din e-postadress så vi kan kontakta dig om du vinner. Skriv också varifrån du länkat och skicka med adressen så vi kan se, ifall det är möjligt.

Tävlingen är öppen till och med fredagen 17 december, sedan dras vinnaren med hjälp av lottning.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

11 reaktioner till “Tävling: vinn vackra Lenka!”

 1. Hej!
  Jag älskar barnböcker och vill gärna vinna denna härligt illustrerade bok.
  Jag har länkat till facebook.

 2. Jag har också länkat :-)
  Den här boken ser helt underbar ut!
  Skulle så gärna vilja vinna den! <3

 3. Så fin! Finns nu på min fb så att alla mina vänner kan se. Kanse någon av dem fattar vinkeln och jag får den som julklapp :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *