Lenka till en liten bokhylla

Nu har Ava dragit vinnaren i tävlingen om Lenka och så här stod det på lappen:

Grattis Eva på Den lilla bokhyllan!

Uppdatering: Eva har redan skaffat boken på annat sätt och bad mig dra en ny vinnare. Trumvirvel… tadaa!

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Lenka till en liten bokhylla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *