Kärleksvecka på Barnboksprat!

I takt med björkar och vitsippor spirar även vårkänslorna i denna årstid. Därför har vi på Barnboksprat bestämt oss för att satsa på kärleken:

Kärlekstema på Barnboksprat hela veckan!

Det kommer att bjudas på en hel del smått och gott under veckan och alla inlägg kommer på ett eller annat sätt att handla om kärlek.

Men först gör vi en liten återblick. Här är alla böcker som hittills fått etiketten kärlek (klicka på dem för att komma till recensionen):

Malins mamma gifter sig med Lisa

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *