Rundis och Randis äter middag

Dodd, E - Rundis och Randis äter middag - 29670448

Blääää! Det säger Randis om nästan allt han äter. Han vill bara ha rosa glass men innan dess måste han äta massor av annat som han inte tycker om. Han säger bläää till allt.
Men till slut…
…sallad, spaghetti och mjölk – allt slinker ner! För vem vill inte ha lite rosa glass till efterrätt?

En supersöt liten pekbok med knappar att trycka på för bläljudet som Randis gör till alla maträtter han blir erbjuden. Fast på slutet säger han faktiskt mmmm, för då fick han den rosa glassen till slut.

Jag kan tycka att det kanske är lite dumt att fresta med efterrätt för att barn ska lära sig äta mat…så det störde jag mig litegrann på med den här boken. Annars är den väldigt gullig med fina bilder och roligt med knapparna med ljuden!

rundis&randis äter middag-inuti

Helena har skrivit om två andra böcker om Rundis och Randis här och här. Rundis och Randis leker hela dagen har vi provat här hemma och Wilma är faktiskt ganska förtjust i den trots att hon är så liten än (7 månader idag). Hon vill gärna dra i sidorna, känner med handen och fingrarna över dem och biter gärna lite också!

Rundis och Randis äter middag
Författare: Emma Dodd
Förlag: Rabén & Sjögren
Antal sidor: 8
ISBN: 978-91-29-67044-8
Köp: Jämför priser

Författare: Malin Skals

Jag heter Malin Skals och har alltid älskat böcker. Särskilt barnböcker har alltid legat mig varmt om hjärtat! Jag har två barn (Wilma, född 2009 och Anton, född 2013). Jag är utbildad bildlärare och studerade på Konstfack och är även mycket intresserad av illustration. Drömjobbet är barnboksillustratör. En annan av mina största drömmar är att en dag få ge ut en barnbok jag skrivit och illustrerat själv. Det är jag som ritar illustrationerna till Barnboksprat (vid olika teman etc.) och jag har även gjort headern. Följ mig gärna på instagram; wilmapalmen eller se min facebooksida; facebook.com/skalsart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *