Upptäck naturen – Vinterdjur

Har ni också små naturälskare hemma hos er?

Nu finns det en otroligt fin pekbok som har bilder på några av våra svenska djur och hur de ser ut på vintern. Det är Mina första vinterdjur som nu även finns som pekbok.

I ett enkelt format med fina bilder visar Emma Jansson hur exempelvis skogshare, vikare och fjällräv ser ut på vintern. Till varje bild finns en kort mening, lagom för att inte tappa intresset hos de allra minsta.


Titel: Upptäck naturen – Vinterdjur
Författare/Illistratör: Emma Jansson
Förlag: Triumf förlag
ISBN: 978-91-89083-87-5
Kan köpas på Adlibris och Bokus och i vanliga bokhandeln.

Författare: Malin Tuvesson

Tvättäkta boknörd med författardrömmar och näsan i en (eller flera) böcker. Tvåbarnsförälder som gillar att dra med barnen in i böckernas värld, till bokbussen, in på biblioteket eller till bokhandlar. Folkhögskoleelev som skriver på eget manus och hoppas bli utgiven för att bocka av den där enda grejen på sin bucketlist. Skåning, kvinna och åttiotalist. Crazy cat lady, älskar pommes och snö. Bara några nyanser av det som är Malin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *