Sommarlovsprojekt: en bok för varje bokstav i ditt namn

Det här blir mitt tredje inlägg på temat sommarlovsprojekt. Jag har tidigare skrivit om Barnradions bokpris och Lilla Augustpriset. Idag tänkte jag tipsa om en läsutmaning: att läsa en bok för varje bokstav i ditt namn. Vi tar mitt namn som exempel, jag ska välja ut en bok som börjar på S, en på O, en på F, I och E. Mina val skulle exempel kunna se ut såhär:

S – Sagotjuven
O – Ottos ulliga tröja
F – Frallan är bäst
I – I en helt vanlig skog
E – En flod

Vilka böcker kan passa in till ditt namn?

Författare: Sofie Utahs

Bokälskande smålänning som drömmer om att skriva böcker för barn och unga. Har gillat att läsa så länge jag kan minnas. Idag blir det helst ungdomslitteratur, men har på senare år blivit intresserad av böcker för yngre åldrar. Vill medverka till en bättre bevakning av barn- och ungdomslitteratur, det finns ju så mycket bra att läsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *