[Avslutad] Barnboksprat lottar ut sommarläsning: Bella och broder Superstar

barnboksprat-lottar-ut-sommarlasning

Skulle du vilja vinna lite sommarläsning? I så fall tycker jag att du ska hålla koll på Barnboksprat den närmaste tiden. Här kommer nämligen en  hel serie utlottningar att äga rum. Det blir en blandning av olika böcker för olika åldrar.  Somliga tävlingar är sponsrade av förlag och andra  av oss på Barnboksprat.

Först ut är  boken  Bella och broder Superstar av Barnboksprats egen Sanna Juhlin:

Bella och broder Superstar

I tioåriga Bellas liv kretsar det mesta kring kompisen Hilda och såklart deras nya idol, rockstjärnan Black Star. Bella bor med sin mamma. Pappan lever med ny familj i Norge. Men så en dag får Bella veta att hon har en äldre bror. Han bor bara några mil från henne och är inte vem som helst. Han är en känd rockstjärna och Bellas liv förändras, på både gott och ont. Bella i boken bor i Söråker vilket är också författaren Sanna Juhlins hemort. Det är ett samhälle som ligger nära kusten, några mil från Sundsvall. Illustratören Erika Palovaara är uppväxt i den Norrbottniska byn Sangis men bor numera i Stockholm. Tillsammans har de skapat en rolig och underhållande bok för barn i ålder 9-12 år.

För chans att vinna boken, gör så här:

  • Kommentera detta inlägg.
  • (valfritt) För en extra lott i dragningen, dela länken till tävlingen  t.ex. i din blogg, på Facebook, Twitter eller liknande.  I din kommentar, skriv var du delat och länk till detta om möjligt.

Vinnaren dras fredagen den 3 juni.

Bilden ”Barnboksprat lottar ut sommarläsning” är ritad av Barnboksprats Malin Skals.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

4 reaktioner till “[Avslutad] Barnboksprat lottar ut sommarläsning: Bella och broder Superstar”

  1. Har just hittat den här bloggen och glädjer mig åt vilken guldgruva av tips den erbjuder. Tävlingar uppskattas också. :)

  2. Hej, jag vill gärna ha en bok att läsa för mina barn. Mvh Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *