Vad jag köpte på bokrean

image

Nej, jag är ingen reabokshamstrare längre. Själv läser jag helst e-böcker, som jag skaffar när det är dags, och barnen har så mycket ändå… Men det är i alla fall mest troligt att jag köper barnböcker på rean och det var det jag gjorde nu. På Ica, så jag vet inte, kanske räknas det inte som den riktiga bokrean… Hur som helst, Spinkis fotbolls-ABC tänkte jag kunde passa min fyraåriga dotter, som nyligen börjat på fotboll. Dockhusboken får nog bli en kalaspresent någon gång. Bokrean kan ju vara ett bra tillfälle att fylla presentlagret hemma.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Vad jag köpte på bokrean”

  1. Vad bra, då vågar jag säga att jag handlat på bokrean utan att skämmas, då. :) Vi har också ett stort Ica Maxi med ordentlig bokavdelning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *