Sökord 2012

Det roligaste med att kolla bloggstatistik tycker jag är att se vilka söktermer som använts för att komma till bloggen. Dessa är i topp för Barnboksprat 2012:

Sökord 2012

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Sökord 2012”

  1. Åh, fler statistiknördar! Härlig lista, vissa sökord mer otippade än andra, haha! Jag gillar också listorna på mest utlånat på biblioteken, som ju även de kan bjuda på överraskningar ibland, särskilt bland barnboksutlåningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *