Vinnare av Augustpriset!

Vi på Barnboksprat säger stort grattis till Nina Ulmaja som vann
Augustpriset 2012 i kategorin årets svenska barn- och ungdomsbok
med sin bok ABC å allt om D!

Läs Barnboksprats recension här.

 

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

3 reaktioner till “Vinnare av Augustpriset!”

  1. Ursäkta att jag är lite petig – men Nina Ulmaja vann inte Lilla Augustpriset utan Augustpriset för bästa barn- och ungdomsbok. Ulrika Nettelblad vann Lilla Augustpriset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *