Vinnare av Augustpriset!

Vi på Barnboksprat säger stort grattis till Nina Ulmaja som vann
Augustpriset 2012 i kategorin årets svenska barn- och ungdomsbok
med sin bok ABC å allt om D!

Läs Barnboksprats recension här.

 

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och i juli 2019 kom jag tillbaka som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

3 reaktioner till “Vinnare av Augustpriset!”

  1. Ursäkta att jag är lite petig – men Nina Ulmaja vann inte Lilla Augustpriset utan Augustpriset för bästa barn- och ungdomsbok. Ulrika Nettelblad vann Lilla Augustpriset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *