Buuuh! sa spöket Laban

Stora spökstönet, det har ni kanske hört i någon av filmerna om lilla spöket Laban? Nu kan man lyssna på det (och kanske skrämma mamma och pappa med det) hur ofta man vill! Buuuh! sa spöket Laban är något så sötläskigt som en bok med ljud för de minsta läsarna.

Pappa Spöke och lilla spöket Laban ska spöka på slottet Gomorronsol. Nu ska pappan lära Laban alla otäcka ljud han kan. Det är ingen lång bok, jag blev faktiskt lite paff när den tog slut efter bara fyra uppslag – jag ville ha mer! Det är lite kul när pappan ber Laban gnissla med tänderna som han tidigare lärt honom. Det kan inte Laban för han har just tappat sina framtänder! Laban får låna kedjor att skramla med istället.

Det är en alldeles för kort men charmig bok, kanske helt lagom för de minsta Labanfansen.


Buuuh! sa spöket Laban
Författare: Inger Sandberg
Illustratör: Lasse Sandberg
Förlag: Rabén & Sjögren
Antal sidor: 8
ISBN: 9789129684773
Köp: t.ex. hos Bokus eller Adlibris

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *