Linnea efterlyser böcker av barn

Vi fick en fråga som ni läsare kanske kan hjälpa till med:

Hej
Jag undrar om det finns några småbarnsböcker gjorda av barn? Mark Levengood har ju gjort några citatböcker, men finns det även andra böcker där barn medverkat?
Tacksam för svar!
Linnea

Tipsa gärna i kommentarsfältet!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

En kommentar till “Linnea efterlyser böcker av barn”

  1. Hej,
    Om du vill höra barns egna sagor så lyssna Barnens berättarklubb från Utbildningsradion – Barnradion. Femåringar har hittat på sagor som skådisar framför. Serien finns även utgiven på cd och finns att köpa.
    Annat tips är Pernilla Stalfelt som i bl.a. Boken Lokvargen samarbetat med barn.
    Hälsingar
    Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *