Precis som jag!

Låt mig citera en av mina elever i åk 8: ”Alltså, den här boken jag läser – killen i den är ju precis som jag! Det är ju läskigt ju!”

Svenskfröken lyssnar, ler och njuter…

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och har nu i juli 2019 valt att återkomma som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

2 reaktioner till “Precis som jag!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *