Forma Books Blog Award – nu kan du rösta

I år har Forma Books Blog Award utökat priset med en ny kategori för bästa barn- och ungdomsboksblogg. Det tycker vi förstås är jätteroligt! Nu går det att rösta och de nominerade är Tonårsboken, Unga böcker och Bokunge. Superfina bloggar allihop, som vi ju länge länkat till i vår blogglista, och jag kan då rakt inte bestämma mig för vilken jag vill ska vinna…

» Rösta här!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

3 reaktioner till “Forma Books Blog Award – nu kan du rösta”

  1. Äsch, varför var inte den bästa nominerad då?! Keep going, barnboksprat!!

  2. Jag håller med Carolina, tråkigt att ni inte blev nominerade, ni är den bästa och mest intressanta barnboksbloggen tycker jag!!!
    Håller tummarna för att ni blir det nästa år, då ska jag rösta på er!

    /E

  3. Åh, tack snälla ni för värmande ord!

    Vi får satsa på att bli ännu bättre till nästa år och hoppas på bättre lycka då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *