Sommarpratare i P1

(Bild från Wikimedia commons)

Idag tillkännagavs vilka personer som är årets sommarpratare, och bland dem finns flera stycken som kan vara spännande att lyssna på om man är intresserad av barn- och ungdomsböcker.

Fredag 13 juli: Jenny Jägerfeld – författare till bland annat Här ligger jag och blöder och Hål i huvudet

Torsdag 19 juli: Jan Lööf – författare och illustratör till en mängd böcker, här på Barnboksprat har vi recenserat Pelle på planetfärd och Sagan om det röda äpplet

Måndag 30 juli: Sara Bergmark Elfgren – författare till ungdomsböckerna Cirkeln och Eld

 

Länk till hela listan med sommarpratare i P1 hittar du här.

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

En kommentar till “Sommarpratare i P1”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *