Sommarpratare i P1

(Bild från Wikimedia commons)

Idag tillkännagavs vilka personer som är årets sommarpratare, och bland dem finns flera stycken som kan vara spännande att lyssna på om man är intresserad av barn- och ungdomsböcker.

Fredag 13 juli: Jenny Jägerfeld – författare till bland annat Här ligger jag och blöder och Hål i huvudet

Torsdag 19 juli: Jan Lööf – författare och illustratör till en mängd böcker, här på Barnboksprat har vi recenserat Pelle på planetfärd och Sagan om det röda äpplet

Måndag 30 juli: Sara Bergmark Elfgren – författare till ungdomsböckerna Cirkeln och Eld

 

Länk till hela listan med sommarpratare i P1 hittar du här.

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och i juli 2019 kom jag tillbaka som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

En kommentar till “Sommarpratare i P1”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *