Alla balla kalas

Den här boken finns bara att köpa på ICA och innehåller 200 kalastips. Boken är skapad av småbarnsmorsorna Isabelle McAllister, Ann Söderlund och Christina Breeze Le Guellaff och gjord för att inspirera andra att våga vara kreativa och lekfulla.

Boken är fylld med roliga, färgglada bilder på glada barn. Man får tips på olika teman vid kalas, roliga maskeraddräkter, lekar och även recept. Själv hade jag aldrig tänkt tanken på innan jag läste kalasboken att popcorn kan kallas för råtthjärna vid monsterkalas eller att man kan ha ett piratkalas på stranden.

Det känns som man kan plocka lite idéer här och där och sätta ihop till sitt eget tema efter tycke och plånbok. Boken sprudlar av liv och glädje, och det märks att man har haft riktigt roligt tillsammans när man skapat den.

Kul att även dessa kalasfixare gjort en sida med lite kalasregler och fläck-väck tips för oss föräldrar. Kalas kan vara enkelt men också något man förbereder sig inför långt innan – det är inte så dyra saker som egentligen krävs utan bara en gnutta fantasi för att barn och vi vuxna ska kunna ha roligt tillsammans.

Mycket inspirerande bok!


Alla balla kalas
Idé, text, form och koncept: Isabelle McAllister, Ann Söderlund
och Christina Breeze Le Guellaff
Foto: Eric Josjö och Jenny Brandt
Repro: Italgraf Media
ISBN: 978-91-633-9612-0
Utgivningsår 2012

Författare: Sanna Juhlin

Mitt namn är Sanna Juhlin och jag är författare. Böcker & film är mina stora intressen i livet förutom min familj. Min make och jag har två barn tillsammans, Isabelle född 2003 och Gustav född 2007. Vi bor vid solkusten, i vackra Söråker som ligger några mil norr om Sundsvall. Under våren 2013 kommer min femte barnbok ut. ”Ett hus med många dörrar” som illustrerats av Millis Sarri och är vår andra barnbok tillsammans. Vombat heter förlaget som ger ut den. Jag blir även publicerad med min andra roman. "De Sömnlösa" kommer ut som ebok under jan/feb 2013 och är en paranormal romance - alltså en kärleksroman med övernaturliga inslag. Främst älskar jag barnböcker och vi läser mycket barnböcker i vår familj. Jag tycker om helheten av en barnbok och hur den får mig att må och känna. Jag tycker även om att se/höra mina barns reaktioner då vi läser och vi diskuterar mycket kring bilder och handling. Just nu studerar jag litteraturvetenskap på Universitet och är nybliven regionombud för Västernorrland med uppdrag från Sveriges Författarförbund. Jag är också medlem i Författarcentrum Norr där man kan boka mig till olika författarbesök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *