”Innan jag dör” blir film

Den står på min att-läsa-lista, Jenny Downhams bok Innan jag dör. Nu får jag skynda mig för i slutet av maj kommer den som film med Dakota Fanning i huvudrollen! Läs om boken på förlaget sida här.

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

En kommentar till “”Innan jag dör” blir film”

  1. En av de få böckerna som fått mig att gråta. Mkt bra bok. Tack för info att den ska bli film, något att se fram emot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *