”Innan jag dör” blir film

Den står på min att-läsa-lista, Jenny Downhams bok Innan jag dör. Nu får jag skynda mig för i slutet av maj kommer den som film med Dakota Fanning i huvudrollen! Läs om boken på förlaget sida här.

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och i juli 2019 kom jag tillbaka som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

En kommentar till “”Innan jag dör” blir film”

  1. En av de få böckerna som fått mig att gråta. Mkt bra bok. Tack för info att den ska bli film, något att se fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *