Nu är det bokrea!

Bokrean är här och det finns mycket fint att köpa billigt! Jag har bläddrat runt på Bokus och hittat några favoriter jag gärna tipsar om:

0-3 år
Lalo trummar och Binta dansar
Pinos födelsedag och fler om Pino
Berätta om-serien
Gruffalon

6-9 år
Får Mann vara med?
Tidningsmysteriet och fler om LasseMajas detektivbyrå

9-12 år
Harry Potter-böckerna
Nyckelbarnen (ok, jag har inte läst den, men jag vill!)

Tonår
Cirkeln
Hungerspelen-trilogin

Och som det inte vore nog med dessa gamla favoriter finns det ju sju-hu-hu-huuukt många reaböcker jag är väldigt nyfiken på och/eller nästan är säker på är bra (som ni ser smög det in en sån bland tipsen där det var lite tomt, men annars nöjde jag mig med beprövade kort).

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

En kommentar till “Nu är det bokrea!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *