Barnboksprat 2011

2011 har Barnboksprat…

…publicerat 335 inlägg

…haft tre teman: Tema Lättläst, Tema Pride och Tema Jul

…gått från 147 (2011-01-11) ”likes” på Facebook till 439

…fått fyra nya skribenter: Johan, Sanna, Veroniqa och Malin

…varit med i Barnposten

…skrivit i en sagostafett

…gått på (bland annat) bokmässan, Textival och barnradioseminarium

…fått flest google-träffar från sökningar på: dikter om livet, barnboksprat, spökhistorier för barn, adjö herr muffin, mina första år, godnattsaga, sorgfjäril, sagan om det röda äpplet, jan lööf, skogens systrar

Tack alla som läser, kommenterar, tipsar eller på annat sätt bidrar till Barnboksprat! Gott nytt år!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *