Nu är Tivoli här!

Nu har Ava fått sitt första nummer av Tivoli i brevlådan! Mycket populärt, vill jag lova. Hon är förstås i yngsta laget för tidningen (snart 3 år), men det går ju bra ändå. Jag har läst serierna för henne och hon är väldigt förtjust i sin alldeles egna tidning.

Jag tyckte det var en charmig blandning av serier och att de lyckades bra med att lyfta fram individer snarare än trista stereotyper. Det känns bra att stödja den här tidningen med en prenumeration, för jag vill verkligen att den ska finnas kvar även när Ava börjar läsa serietidningar på egen hand.

» Här kan du också teckna en prenumeration

I samband med varje tidning får också alla föräldrar som önskar Tivolibrevet per e-post. På Facebooksidan Barntidningen Tivoli hålls också en dialog med föräldrarna. Trevligt!

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *