Library ninjas (som jag upptäckte mitt på gatan)

Ibland händer det att man stöter på små trevliga saker när man är ute och går. Saker som bara ligger där och väntar på att bli upptäckta. Det kan vara pengar, vackra stenar, gamla pins… eller reklam för biblioteksninjor. För det var just vad jag hittade här om dagen, en reklamlapp för library ninjas, en ungdomslitteraturblogg som är skapad av tre ungdomsbibliotekarier från olika delar av Göteborg (Biskopsgården, Lundby och Tuve).

Om Library ninjas:

Library ninjas är 3 ungdomsbibliotekarier i Göteborg som gjort gemensam sak och som tillsammans tipsar om böcker, musik, film, TV-spel, serier, tidningar, grejer på nätet, saker som händer i stan, och allt annat du vill ha koll på! Vi smyger runt på biblioteken och drar fram det bästa från det bästa.

 

Författare: Emma Lindström

Jag heter Emma Lindström och tycker att det är jättespännande att få ta med dig på några av de resor jag gör i barnböckernas värld. För det mesta läser jag för mina två barn, Elis, som föddes direkt efter stormen Gudruns ankomst vintern 2005 och Olof, som föddes fredagen den 13, våren 2007. Med tanke på deras maffiga ankomst är det kanske inte helt oväntat att de älskar äventyrsfyllda böcker, men vi läser även en hel del lugna och mysiga böcker. Jag arbetar som förskollärare och har läst en läs- och skrivutvecklingskurs samt en barnbokslitteraturkurs i min utbildning. Jag tycker också väldigt mycket om att skriva själv. För tillfället har det resulterat i två böcker som jag tryckt upp för eget bruk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *