Tivoli återuppstår!

Återuppstånden

Vi gjorde det!

Det lönade sig att stödja nedlagda barntidningen Tivoli genom att teckna intresse för prenumeration. I september återuppstår den!

Jag ser fram emot att få Tivoli i brevlådan!

» Läs mer hos Positiv förlag

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

3 reaktioner till “Tivoli återuppstår!”

  1. Kul! Roligt också att det aldrig hade hänt om det inte vore för nätet och sociala medier! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *