Tivoli återuppstår!

Återuppstånden

Vi gjorde det!

Det lönade sig att stödja nedlagda barntidningen Tivoli genom att teckna intresse för prenumeration. I september återuppstår den!

Jag ser fram emot att få Tivoli i brevlådan!

» Läs mer hos Positiv förlag

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Barnböcker läser jag med mina barn Ava och Sander (födda 2008 och 2012), ungdomsböcker läser jag helt och hållet för min egen skull. Jag tycker att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags arbetar jag som systemutvecklare på ett konsultbolag. Jag tycker det är roligt med webbutveckling och det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

3 reaktioner till “Tivoli återuppstår!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *