En sagoverkstad

På Sagoverkstad skriver bloggaren Anna om sagor och berättande på en massa olika sätt.

Hon skriver egna sagor som hon publicerar på bloggen. Men man kan också få tips på hur man kan använda sagor i naturen, hur man gör tovade sagofigurer och mycket mer som har med berättande och sagor att göra.

Om man skickar sin mailadress till Anna kan man dessutom bli gratis prenumerant på hennes sagor.

Till Sagoverkstad

Kanske gillar du också:

Författare: Emma Lindström

Jag heter Emma Lindström och tycker att det är jättespännande att få ta med dig på några av de resor jag gör i barnböckernas värld. För det mesta läser jag för mina två barn, Elis, som föddes direkt efter stormen Gudruns ankomst vintern 2005 och Olof, som föddes fredagen den 13, våren 2007. Med tanke på deras maffiga ankomst är det kanske inte helt oväntat att de älskar äventyrsfyllda böcker, men vi läser även en hel del lugna och mysiga böcker. Jag arbetar som förskollärare och har läst en läs- och skrivutvecklingskurs samt en barnbokslitteraturkurs i min utbildning. Jag tycker också väldigt mycket om att skriva själv. För tillfället har det resulterat i två böcker som jag tryckt upp för eget bruk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *