Tävling: Vem blir Barnboksprats bokmal?

Välkommen till en ny tävling här på Barnboksprat!

Den här gången är det ett speciellt pris i potten. Vi vill nämligen utse en riktig barnbokmal och ger dig därför möjlighet att vinna en bokmals-maskot. Den person som får flest rätt i tävlingen blir den som vinner den lilla maskoten. Men inte nog med det, vinnaren får även boken Koltrasten och pojken!

Tävlingen består av två huvuddelar. I den första delen ska du para ihop böcker och citat från dem. I den andra delen ska du lista ut från vilken bok vi lånat bilder. Den tredje delen fungerar som utslagsfråga. Där gäller det att beskriva ditt bästa barnboksminne så fängslande som möjligt.

Men börja med att fylla i dina kontaktuppgifter här nedanför, så att vi kan kontakta dig om du blir vinnaren!

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Det går inte längre att göra quizet.

Författare: Emma Lindström

Jag heter Emma Lindström och tycker att det är jättespännande att få ta med dig på några av de resor jag gör i barnböckernas värld. För det mesta läser jag för mina två barn, Elis, som föddes direkt efter stormen Gudruns ankomst vintern 2005 och Olof, som föddes fredagen den 13, våren 2007. Med tanke på deras maffiga ankomst är det kanske inte helt oväntat att de älskar äventyrsfyllda böcker, men vi läser även en hel del lugna och mysiga böcker. Jag arbetar som förskollärare och har läst en läs- och skrivutvecklingskurs samt en barnbokslitteraturkurs i min utbildning. Jag tycker också väldigt mycket om att skriva själv. För tillfället har det resulterat i två böcker som jag tryckt upp för eget bruk.

7 reaktioner till “Tävling: Vem blir Barnboksprats bokmal?”

  1. Ja, det ska inte vara lätt att bli stormästare här på Barnboksprat ;)

    Bra jobbat alla ni som deltagit hittills!

  2. Jag vill ju jättegärna veta vilket resultat jag fick. Fick gissa på några dock så jag tror inte att jag vann men annars kändes det bra…eller?
    Hoppas ni visar resultatet här på bloggen.
    Kram och tack för rolig tävling.
    /Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *