Textival 2011

På fredag startar Textivals femte litteraturfestival i Göteborg.

Den är inte lika stor som Bok- & Biblioteksmässan, men ett fint komplement för att uppmärksamma texter och litterär konst. Det erbjuds föredrag, diskussioner, vernissager och interaktiva läsupplevelser med mera.

Program 2011

Barnboksprat kommer att vara där, kanske ses vi där!

Kanske gillar du också:

Författare: Emma Lindström

Jag heter Emma Lindström och tycker att det är jättespännande att få ta med dig på några av de resor jag gör i barnböckernas värld. För det mesta läser jag för mina två barn, Elis, som föddes direkt efter stormen Gudruns ankomst vintern 2005 och Olof, som föddes fredagen den 13, våren 2007. Med tanke på deras maffiga ankomst är det kanske inte helt oväntat att de älskar äventyrsfyllda böcker, men vi läser även en hel del lugna och mysiga böcker. Jag arbetar som förskollärare och har läst en läs- och skrivutvecklingskurs samt en barnbokslitteraturkurs i min utbildning. Jag tycker också väldigt mycket om att skriva själv. För tillfället har det resulterat i två böcker som jag tryckt upp för eget bruk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *