Böcker ska blänka som solar…

Här är ett litet exempel på en av mina andra fritidssysselsättningar (ja, jag gör faktiskt lite annat än bara läser), nämligen digital scrapbooking. Jag ville illustrera ett underbart citat om böcker av Lennart Hellsing, och då blev det så här:

(klicka på bilden för att se en större version)

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och i juli 2019 kom jag tillbaka som skribent för Barnboksprat efter en tids frånvaro. Jag längtade tillbaka och togs emot med öppna armar! Mina barn börjar bli ganska stora nu (födda 2006 och 2010), så kommande recensioner blir nog till större delen av ungdomsböcker. Det gynnar ju även mig i mitt yrke som lärare i svenska och engelska på högstadiet. För övrigt så tycker jag om jordnötsringar, choklad, att baka och att skriva brev (på de gamla hederliga viset, med papper och penna)!

3 reaktioner till “Böcker ska blänka som solar…”

 1. Hur gör du dina digiscrappar? Vad använder du för program/verktyg? Jag brukar bildredigera en del med Picnik och där finns en del sånt, men jag är nyfiken på alternativ!

 2. Hej!
  Jag undrar om du har tänkt på att sälja bilden ”En god bok”.
  I så fall vill jag köpa 4 st.

  Med vänliga hälsningar!

  Helena Österberg
  Henry Säldes väg 10
  756 43 Uppsala

  hosterberg1@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *