Böcker ska blänka som solar…

Här är ett litet exempel på en av mina andra fritidssysselsättningar (ja, jag gör faktiskt lite annat än bara läser), nämligen digital scrapbooking. Jag ville illustrera ett underbart citat om böcker av Lennart Hellsing, och då blev det så här:

(klicka på bilden för att se en större version)

Kanske gillar du också:

Författare: Helena Eriksson

Jag heter Helena Eriksson och är beroende av böcker av alla slag! Jag tycker om att läsa tyst, läsa högt, läsa för njutning, läsa för att lära och att läsa för att ge andra en upplevelse. Att hjälpa andra att upptäcka glädjen med att läsa försöker jag göra ofta genom att läsa för min son (född 2006) för min dotter (född 2010) och i mitt yrke som lärare för mina tonårselever.

2 reaktioner till “Böcker ska blänka som solar…”

  1. Hur gör du dina digiscrappar? Vad använder du för program/verktyg? Jag brukar bildredigera en del med Picnik och där finns en del sånt, men jag är nyfiken på alternativ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *