Vinn Tala sanning – Lyssna på varandra

Nu har vi en tävling här på Barnboksprat där vinsten är boken Tala sanning – Lyssna på varandra. Tillsammans med förlaget Zimzalabim lottar vi ut ett exemplar, som du har möjlighet att få direkt hemskickat till dig.

Varmt välkommen att delta och lycka till!

Gör så här för att tävla:

  • Skriv om tävlingen och länka hit. Det kan vara på din blogg, i ditt favoritforum, på Facebook, på Twitter eller var som helst där folk kan läsa det.
  • Lämna en kommentar till detta inlägg. Se till att få med din e-postadress så vi kan kontakta dig om du vinner. Skriv också varifrån du länkat och skicka med adressen så vi kan se, ifall det är möjligt.

Tävlingen är öppen till och med fredag 3 december , sedan dras vinnaren med hjälp av lottning.

Författare: Emma Lindström

Jag heter Emma Lindström och tycker att det är jättespännande att få ta med dig på några av de resor jag gör i barnböckernas värld. För det mesta läser jag för mina två barn, Elis, som föddes direkt efter stormen Gudruns ankomst vintern 2005 och Olof, som föddes fredagen den 13, våren 2007. Med tanke på deras maffiga ankomst är det kanske inte helt oväntat att de älskar äventyrsfyllda böcker, men vi läser även en hel del lugna och mysiga böcker. Jag arbetar som förskollärare och har läst en läs- och skrivutvecklingskurs samt en barnbokslitteraturkurs i min utbildning. Jag tycker också väldigt mycket om att skriva själv. För tillfället har det resulterat i två böcker som jag tryckt upp för eget bruk.

4 reaktioner till “Vinn Tala sanning – Lyssna på varandra”

  1. Ramlade in på er sida när jag letade efter bra böcker att läsa för mina 6åringar som jag just nu gör VFU hos.Jag är gärna med och tävlar:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *