Hejdå Afrika!

Nu har vi fokuserat på Afrika i en dryg vecka och det har blivit dags för Barnboksprat att byta tillbaka till vardagsskrud.

För att bevara Malins Afrika-illustrationer visas här hur Barnboksprat såg ut under temat:

Hejdå Afrika! Men bara för ögonblicket, vi hoppas att vi ses då och då även i vardagen framöver.

Författare: Helena Ferry

Jag heter Helena Ferry och gillar att läsa, skriva och dricka te. Medan barnen var små läste jag såklart mycket småbarnsböcker och skrev ofta om dem här på Barnboksprat. Jag läser fortfarande kapitelböcker med yngsta barnet. och ungdomsböcker läser jag gärna för min egen skull. Jag tycker för övrigt att vuxna borde läsa mer ungdomsböcker! Det händer att jag lobbar för det lite diskret genom att ge bort ungdomsböcker i present. Till vardags jobbar jag med att bygga webbplatser. Det praktiska arbetet med bloggen bakom kulisserna faller därför på min lott, faktiskt är jag mer administratör än skribent numera. Mer om mig finns att läsa på min vardagslivsblogg Helenas dagar.

2 reaktioner till “Hejdå Afrika!”

  1. Jag är lite avis på er fina header, önskar jag kunde måla och kunde göra något liknande (fast på mitt sätt så klart). Och nu när jag skriver detta slår det mig att jag faktiskt känner flera illustratörer.. kanske skulle slå någon av dem en pling… ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.